Hencida Község Önkormányzata


Híreink

A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.
A kialakult gazdasági helyzetben sok ember megélhetése került veszélybe. A honvédség őket is szeretné megszólítani, biztos megélhetést és kiszámítható pályaképet kínálva számukra. A toborzás folyamatos országszerte, a szakemberek azonban arra kérik az érdeklődőket, hogy első körben lehetőség szerint inkább telefonon vagy e-mailben keressék őket, elérhetőségeik megtalálhatók a www.hadkiegeszites.hu oldalon.  Bővebben

Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink 2020. május 20-tól újra lehetőséget biztosítanak a személyes ügyfélfogadásra.
Az ügyfélszolgálati helyiségekben a munkatársainkon kívül egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodhat és a védőmaszk viselése kötelező.
Hulladékgyűjtő edény ügyfélszolgálaton történő személyes átvételére, a pénztári be- és kifizetésekre, többlet hulladék gyűjtésére szolgáló zsák vásárlása újra van lehetőség.
Továbbra is javasoljuk az internetes ügyfélszolgálat, a telefonos ügyfélszolgálat igénybe vételét, illetve eljuttathatja hozzánk megkeresését írásban, e-mail- és postacímünkre is.

A lakossági hulladékátvétel 2020. május 20-tól újra indul a Regionális Hulladékkezelő Telepen (4100 Berettyóújfalu, 47. sz. főút 43-44. km). A telepre történő belépés során a védőmaszk viselése kötelező.

A 2020. évi lomtalanítások felfüggesztése továbbra is érvényben maradnak.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.
Elérhetőségeink a honlapon (www.biharikft.hu) megtalálhatóak.

Megértésüket köszönjük.
Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink 2020. március 16-tól, további rendelkezésig zárva tartanak az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.
Kérjük, hogy ezen időszakban válassza, a továbbra is elérhető internetes ügyfélszolgálatot, a telefonos ügyfélszolgálatot, illetve eljuttathatja hozzánk megkeresését írásban, e-mail- és postacímünkre, ahol minden szokásos ügymenetben (szerződéskötés, díjfizetés, szolgáltatás, kukacsere stb.) segítségükre lesznek.
Hulladékgyűjtő edény ügyfélszolgálaton történő személyes átvételére visszavonásig nincs lehetőség. A pénztárak nem bonyolítanak be- és kifizetéseket, többlet hulladék gyűjtésére szolgáló zsák vásárlása is átmenetileg szünetel, azok beszerzése a bizományosi értékesítési pontokon lehetséges.
A lakossági hulladékátvétel 2020. március 19-től, visszavonásig szünetel a Regionális Hulladékkezelő Telepen (4100 Berettyóújfalu, 47. sz. főút 43-44. km).
A 2020. évi lomtalanítások valamennyi településen, a már előre meghirdetett időpontokban elmaradnak, azok átmeneti időre felfüggesztésre kerülnek.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.
Elérhetőségeink a honlapon (www.biharikft.hu) megtalálhatóak.

Megértésüket köszönjük.
Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

FELHÍVÁS TANTERMEN KÍVÜLI OKTATÁSRÓL

FELHÍVÁS
Hencida Község Önkormányzata, és a Klebersberg Intézményfenntartó Központ az alábbiakról értesíti a Tisztelt Szülőket:

A meghirdetett tantermen kívüli digitális tanrend szerinti oktatás nem azt jelenti, hogy iskolaszünet van. A tanuló iskolaidőben köteles otthonában tartózkodni, és a számára biztosított tanrend szerint otthonában tanulni. A rendőrség számára el van rendelve, hogy az iskolaidőben az utcán szédelgő gyermekeket biztonsági intézkedés keretén belül haza kell szállítani, és az intézkedésről jelzést kell tenni a Gyermekjóléti Szolgálat felé. Amennyiben erre sor kerül, fennáll a hiányzás miatti családi pótlék megvonás lehetősége. A kellemetlenségek elkerülése végett kérünk minden szülőt, hogy gyermeküket 08:00-14:00 óráig tartsák otthonukban.

Szémán László
polgármester

FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI ÜGYINTÉZÉSSEL KAPCSOLATBAN


Tisztelt Lakosság, Tisztelt Ügyfelek!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hencida Közös Önkormányzati Hivatalban, az ügyfélfogadás járványveszély miatt szünetel.
Kérjük, a 06-54/417-012 telefonszámon érdeklődjenek, illetve jelezzék ügyintézési szándékukat!


Az oldalon található tartalom Hencida Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign